Viimeisin Ta Plats:

Tervetuloa mukaan Gardberg Center rf:n toimintaan!

Täyttämällä alla olevat kentät saamme tarvittavat yhteystiedot ja lähetämme sinulle laskun jäsenmaksusta.

Jäsenmaksu on 20 €/vuosi.
Jäsemaksu
+ 2 x Ta Plats lehti v. 2022 on 37 €.
Vuonna 2022 julkaistaan nro 25 ja nro 26.
Ta Plats lehti lähetetään sinulle ilman postikuluja heti kun jäsenmaksusi + lehtimaksu on saapunut tilillemme.
Kirjoita ylimpään kenttään jäsen/jäsen+lehti, riippuen siitä mitä haluat.
Opiskelijan jäsenmaksu on 10 €/vuosi, kirjoita ylimpään kenttään opiskelija.
Samassa osoitteessa asuvan perhejäsenen jäsenmaksu  on 10 €/vuosi, kirjoita ylimpään kenttään perhejäsen.
Tukijäsenen jäsenmaksu
on 50 €, kirjoita ylimpään kenttään tukijäsen.
Järjestö tai yhdistys voi myös liittyä jäseneksi, jäsenmaksu 50 €/vuosi. Tässä tapauksessa ota yhteyttä rahastonhoitajalle

Jäsenenä saat lisäksi ruotsinkielisen Hembygden lehden ilmaiseksi kotiin kannettuna.
Voit myös saada alennus, kun vuokrat Gardbergin talon omaan käyttöön, ota yhteyttä toiminta-assistentille.

Olemme mielellämme yhteydessä jäseniimme sähköpostitse, joten ystävällisesti ilmoita myös mahdollinen sähköposti-osoitteesi.

Toivottavasti yhdistyksemme toiminta kiinnostaa sinua!

Jos lähetät viestin yhdistykselle, saat vastauksen kolmen päivän kuluessa.

Päiv. 07.06.2022

Skriv siffran 9 med bokstäver: