Viimeisin Ta Plats:

Tervetuloa mukaan Gardberg Center rf:n toimintaan!

Täyttämällä alla olevat kentät saamme tarvittavat yhteystiedot ja lähetämme sinulle laskun jäsenmaksusta.

Jäsenmaksu on 20 €/vuosi.
Jäsemaksu
+ 2 x Ta Plats lehti v. 2022 on 37 €.
Vuonna 2022 julkaistaan nro 25 ja nro 26.
Ta Plats lehti lähetetään sinulle ilman postikuluja heti kun jäsenmaksusi + lehtimaksu on saapunut tilillemme.
Kirjoita ylimpään kenttään jäsen/jäsen+lehti, riippuen siitä mitä haluat.
Opiskelijan jäsenmaksu on 10 €/vuosi, kirjoita ylimpään kenttään opiskelija.
Samassa osoitteessa asuvan perhejäsenen jäsenmaksu  on 10 €/vuosi, kirjoita ylimpään kenttään perhejäsen.
Tukijäsenen jäsenmaksu
on 50 €, kirjoita ylimpään kenttään tukijäsen.
Järjestö tai yhdistys voi myös liittyä jäseneksi, jäsenmaksu 50 €/vuosi. Tässä tapauksessa ota yhteyttä rahastonhoitajalle

Jäsenenä saat lisäksi ruotsinkielisen Hembygden lehden ilmaiseksi kotiin kannettuna.
Voit myös saada alennus, kun vuokrat Gardbergin talon omaan käyttöön, ota yhteyttä puh. 040 544 6138.

Olemme mielellämme yhteydessä jäseniimme sähköpostitse, joten ystävällisesti ilmoita myös mahdollinen sähköposti-osoitteesi.

Toivottavasti yhdistyksemme toiminta kiinnostaa sinua!

Jos lähetät viestin yhdistykselle, saat vastauksen kolmen päivän kuluessa.

Päiv. 29.04.2022

Skriv siffran 4 med bokstäver: