Senaste Ta Plats:

Välkommen med i Gardberg Centers verksamhet!

Genom att fylla i nedanstående fält ger du kontaktuppgifterna för medlemsregistret och vi sänder dig en faktura för medlemsavgiften.

Medlemsavgiften är 20 €/år fr.o.m. 2018

Medlemsförmåner:
Som medlem får du tidningen Hembygden gratis hemsänd.
Du kan också få en medlemsförmån på 3 € / Ta PLats-nummer (2 nummer 2018). Ta Plats sänds portofritt till din adress när medlemsavgiften (20 €) och prenumerationen (18 €) inbetalats enligt faktura som sänds till dig, totalt 38 €.
Anteckna i översta fältet "Ja tack till Ta plats nr 18 och nr 19".

Familjemedlem i samma hushåll på samma adress kan bli familjemedlem för 10 €/år. Nytt fr.o.m. 2018!

Om du redan är medlem, prenumerera här:

Om du är studerande, är avgiften 10 €. Anteckna "studerande" i översta fältet.

Om du vill bli understödande medlem, är avgiften 50 €. Anteckna i översta fältet "understödande medlem".

En sammanslutning eller förening kan också bli medlem, avgift 50 €. Vänligen kontakta i detta fall någon av styrelsemedlemmarna.

Vi kontaktar dig gärna per e-post i medlemsärenden;  uppge gärna din e-postadress.

Vi hoppas på ditt intresse för de syften vår förening representerar!

Sidan uppdaterad: 10.12.2017

Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: